Wat we doen

Vakmanschap in kunstharsvloeren

Voor industriële toepassingen, decoratieve toepassingen in woningen en al uw andere projecten.
Onze jarenlange ervaring en deskundigheid in combinatie met een verfrissende visie op vloeren stelt ons in staat om een gepaste oplossing te vinden, dit zowel in nieuwbouw als voor renovatie.

Industriële vloeren

Ucrete vloersystemen, de sterkste industriële vloeren

Ucrete industriële vloeren omvat een reeks robuuste vloersystemen met lange levensduur voor agressieve omgevingen. Een assortiment dat al vier decennia met succes in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie wordt toegepast. De duurzame vloeren maken gebruik van de unieke polyurethaanhars-technologie. Deze biedt de vloeistofdichte vloeren buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, impact en temperatuurschokken. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de chemisch resistente vloer jarenlang mee. Deze zeer rendabele vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie.

Decoratieve vloeren

Een gietvloer bij u thuis

Bent u op zoek naar een prachtige vloer voor de woonkamer, de keuken of voor heel de woning? Bij HF Projects zorgen we er voor. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid in combinatie met een verfrissende visie op vloeren stelt ons in staat om een gepaste oplossing te vinden voor elke situatie. Zowel in nieuwbouw als voor renovatie kunnen we zorgen voor een geschikt materiaal en een afwerking die beantwoordt aan uw eisen. Speciale wensen kunnen besproken worden. Een bouwproject in het buitenland of een vloertje voor de schuur in uw tuin, het kan allemaal. Met bijzondere aandacht voor de afwerking en passend binnen uw budget. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Wenst u wat meer uitleg over de werkwijze, de mogelijkheden of de prijzen? Ook met vragen over onderhoud, oplevertermijn of onze producten bent u steeds welkom!

Truibroek 94 bus 7 – 3945 Ham
+32 (0) 468 17 01 48
BTW: BE04.6599.6908
info@hfprojects.be