industriële kunstharsvloeren

Ucrete

Ucrete / PU Cement vloeren

Ucrete, industriële polyurethaan cement vloeren, bevat een reeks robuuste vloersystemen die zorgen voor een lange levensduur voor agressieve omgevingen in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Deze vloeistofdichte vloeren hebben een buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, impact en temperatuurschokken. Deze zeer rendabele vloersystemen kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie.

Kunsthars polyurethaan

Polyurethaan kunstharsvloeren

Polyurethaan kunstharsvloeren hebben overtuigende en individueel aan te passen eigenschappen zoals elasticiteit, scheur- en krasweerstand. Deze bieden een brede waaier aan kleuren voor een scala aan mogelijkheden en toepassingen.

Kunsthars epoxy

Epoxy kunstharsvloeren

Epoxy kunstharsvloeren zijn geschikt voor toepassingen met een hoge puntbelasting, deze vloeren zijn uiterst drukbestendig, slijtvast.

verfcoating

Epoxy verfcoating

Een epoxy verfcoating is een coating die in een dunne laag wordt aangebracht, dit maakt het systeem voor grote projecten een kostenefficiënte oplossing.

Kunsthars AS / ESD

Antistatische / ESD kunstharsvloeren

Antistatische/ESD kunstharsvloeren zijn geleidende vloeren die volgens specifieke elektrische normen zijn ontworpen, dit kan nodig zijn voor ontploffingsgevaar te vermijden of elektronische componenten te beschermen. Deze vloersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende productcategorieën (Ucrete, Polyurethaan, Epoxy) om de gewenste benodigdheden van de klant te beantwoorden.