Unieke technologie

App Features
Onze gietvloeren
HF Projects is uw partner voor Polyurethaan en Epoxy gietvloeren. Deze zelfnivellerende vloeren worden naadloos gelegd en zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en zeer geschikt voor renovaties of nieuwbouw. Beide soorten vloer kunnen snel geplaatst worden, zijn heel hygiënisch en vaak goedkoper als een tegelvloer. Samen beslissen welke vloer het meest geschikt is voor uw project.
Polyurethaan
Deze licht elastische vloer past perfect in een modern interieur. Het strakke, naadloze uitzicht
geeft uw woning meteen een design-look. Niet enkel voor de looks is dit een interessante vloer. Hij is tevens vloeistofdicht, scheurt niet, is uiterst geschikt voor mensen met een huisstofallergie en kan in combinatie met een vloerverwarming gelegd worden.
Epoxy
Ideaal voor bedrijfsruimtes, winkels en commerciële omgevingen. Deze vloer is net even strak qua uitzicht maar is beter beschermd tegen chemicaliën en zuren. Doordat deze vloer minder flexibel is kunnen scheuren ontstaan, wordt deze vaak in opslagruimtes gebruikt. Deze vloer heeft als voordeel wel dat hij erg zware lasten kan dragen zoals machines en voertuigen. De vloer kan in vele kleuren gelegd worden.